Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània
  de Socis i de Sòcies · de Col·laboradors i de
A · B · C · D · E · F · G · H · I · J · K · L · M · N · O · P · Q · R · S · T · U · V · W · X · Y · Z  
Col·laboradores · la Junta · Semblances

 

 

 
 
    Aportacions:
2010   Va intervenir en el seminari Sequeres i inundacions amb Mariano Barriendos i Carles Balasch [6 i 13 de maig, resum].
2008   Segon Congrés Català de Geografia. Hi presentà la comunicació titulada "Els sistemes d’informació geogràfica al servei de la protecció del patrimoni arquitectònic cultural enfront de les inundacions. Un exemple d’aplicació al cas del Pla d’Espais Fluvials de la Muga" amb David Pavon i Gamero . Va ser publicada a Treballs de la SCdG, 65.
2006   "Natura i història en la creació dels paisatges de l’aigua a la plana de l’Alt Empordà", publicat a Treballs de la SCdG, 61-62.
2005   Dissertà sobre el tema: "Natura i història en la creació dels "Paisatges de l'aigua" a l'Alt Empordà." [14 de març, resum].
1991   Primer Congrés Català de Geografia. Hi presentà la comunicació titulada "Projecte i metodologia d'estudi de disfuncionalitats comarcals. Caldes de Malavella, un exemple", amb Margarida Castañer i Vivas , David Comas i Vila , i Isabel Salamaña i Serra , publicada a les Actes del Congrés.
    Primer Congrés Català de Geografia. Hi presentà la comunicació titulada "Actuacions hidràuliques, el planejament urbanístic i els plans d'emergència en la gestió del risc d'inundació: El cas del municipi de Girona", amb David Saurí i Pujol , Armand Güell i Mirabet , i Enric Sorribas i Ribas, publicada a les Actes del Congrés.
 
  Anna Ribas i Palom
@  
  Sòcia numerària
 
 
                   
 
Li hem ressenyat:  
÷  La seva participació en Olot. El medi geogràfic (Olot: Ajuntament d'Olot i Diputació de Girona, 1994) a cura de Margarida Castañer i Obdúlia Gutiérrez.  
÷  Canvis socioambientals a l'Alt Empordà (1950-2000). Girona: Universitat de Girona, 2002. N'ha tingut cura amb David Saurí.  
÷  Nous usos per a antics espais industrials. Girona: Universitat de Girona, 2003. N'ha tingut cura amb Rosa Ma. Fraguell i Rafel Llussà.  
÷  "De la geografía de los riesgos a las geografías de la vulnerabilidad", secció realitzada amb David Saurí del llibre Las otras geografías (València: Tirant lo Blanch, 2006) a cura de Joan Nogué i Joan Romero.  
÷  La participació en els Atles comarcals de Catalunya: Girona. Barcelona - Girona: ICC - Diputació de Girona, 2009.  
÷  La introducció a Anuari Territorial de Catalunya 2008 (Barcelona: SCOT, 2010), codirigit per Mita Castañer i Montserrat Mercadé.  
 
 
 
 
   
  Citada a les ressenyes de:
  ÷  Cortès; Serra (2008): Pals  
  ÷  Lluch; Albet (1998): Reports de la recerca a Catalunya. Geografia i demografia  
 
 
  Triada i garbellada a les planes:
  El risc d'inundació i la planificació : jornades  
  Atorgat el XV Premi Lluís Casassas per a estudiants  
  Un altre llibre de geografia, una altra presentació  
  Les closes de la Plana de l’Empordà en el punt de mira  
  Reports de la recerca : geografia i demografia 1996-2002  
  Per la Via Verda de la Terra Alta i el Baix Ebre  
  Restauració fluvial i educació ambiental a Europa  
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
31 de maig de 2017
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat