Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Els Llibres  dels Socis  i de les Sòcies
Notes   ·   Editors  ·   Any  ·   Autoria  ·   Títols  ·   Aparador
 
Enric Lluch (coordinador), Abel Albet (coord. adjunt) et al. (1998): Reports de la recerca a Catalunya. Geografia i demografia. Barcelona: Institut d'Estudis Catalans; 64 pp.; pròleg de Josep Carreras i Barnés, i Josep Enric Llebot; ISBN 84-7283-420-4   Resum de P. Alegre :
pàg.   1  ·  2  ·  3  ·  4  ·  5  ·  6  ·  7  ·  8 
 

 

L'informe, com també es pot anomenar aquest treball, s'inscriu en el projecte d'estudi sobre l'estat de la recerca a Catalunya en relació amb la comunitat científica internacional endegat per l'Institut d'Estudis Catalans amb el suport i la col·laboració de la CIRIT i altres organismes. El projecte, denominat Reports de la Recerca a Catalunya, s'inicià el desembre de 1995 dividint el treball en vint-i-tres àrees temàtiques. Cada informe ha de proporcionar informació global sobre l'estat de la recerca a Catalunya en l'àrea corresponent, i ha d'aportar reflexions sobre els objectius generals de la recerca, l'evolució, les tendències, la situació actual i una anàlisi prospectiva. Ha d'incloure també dades globals de finançament i d'índexs de productivitat del sistema de recerca català. L'elaboració de l'informe és confiada a una persona de prestigi que actua de director i que rep l'ajuda d'un grup de col·laboradors experts en l'àrea.

 

En el cas de d'informe sobre la geografia i la demografia, els col·laboradors del coordinador i del seu adjunt han estat:

A més de les fonts documentals i estadístiques ad hoc generades pels organismes de l'administració autonòmica i de l'Estat, els coordinadors han pogut examinar el curriculum vitae d'un nombre no revelat de geògrafs i demògrafs de Catalunya que liberalment els hi han fet arribar. El període analitzat abasta des de l'u de gener de 1990 fins al trenta-u de desembre de 1996.

segueix...

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina publicada el
19 de setembre de 2001
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat