Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània
  de Socis i de Sòcies · de Col·laboradors i de
A · B · C · D · E · F · G · H · I · J · K · L · M · N · O · P · Q · R · S · T · U · V · W · X · Y · Z  
Col·laboradores · la Junta · Semblances

 

 

 
 
    Aportacions:
2018   Va intervenir en la jornada sobre "La situació de la Geografia en altres àmbits universitaris i noves experiències en la formulació de Plans d’Estudi" organitzada en col·laboració amb l'AGE [6 de juny, resum].
2017   "De colònia d’estiueig a resort turísticoresidencial. Gentrificació turística de petits nuclis costaners al litoral d’Artà (Mallorca)", efectuat amb Maria Lluc Rusca, publicat a Treballs de la SCdG, 83.
2016   Dissertà sobre el tema: "Decreixement turístic i finançament immobiliari a l’illa de Mallorca"[16 de juny, resum].
1991   Primer Congrés Català de Geografia. Hi presentà la comunicació titulada "Problemàtica i tractament legislatiu dels espais naturals de les Illes Balears", amb Climent Picornell Bauzà , i Jaume Servera Nicolau , publicada a les Actes del Congrés.
    Primer Congrés Català de Geografia. Hi presentà la comunicació titulada "Continguts i programació didàctica del tema 'El turisme a les Illes Balears'" amb Climent Picornell Bauzà , i Jaume Servera Nicolau , publicada a les Actes del Congrés.
 
  Macià Blàzquez Salom
@  
  Soci numerari
 
 
          
 
Li hem ressenyat:  
÷  "Variaciones territoriales en el uso recreativo y turístico del medio natural de Mallorca", capítol del llibre Turismo y planificación en la España de fin de siglo (Tarragona: Universitat Rovira i Virgili, 1998), a cura de Josep Oliveras i Salvador Anton.  
÷  La participació en Geografía de Europa (Barcelona: Ariel, 2000), coordinat per López Palomeque amb Salvador Anton, J.I. Plaza Gutiérrez, A.M. Rico Amorós i D. Sánchez Aguilera.  
÷  "El consumisme territorial i els gestos d’autocontenció a les Illes Balears", capítol del llibre Homenatge a Bartomeu Barceló i Pons, geògraf (Ciutat de Mallorca: Lleonard Muntaner, 2010), efectuat amb I. Murray i Onofre Rullan.  
 
 
 
   
 
  Triat i garbellat a les planes:
  Albert Quintana : el seu temps i la seva obra  
  Dels límits del creixement als Països Catalans  
  Curs IJLV a Morella : turisme i territori  
  Venim del XVIII Congreso... : taules rodones  
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
19 de juny de 2018
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat