Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània
  de Socis i de Sòcies · de Col·laboradors i de
A · B · C · D · E · F · G · H · I · J · K · L · M · N · O · P · Q · R · S · T · U · V · W · X · Y · Z  
Col·laboradores · la Junta · Semblances

 

 

 
 
    Aportacions:
2018   La Nit de la Geografia. Tot fent el cim va parlar sobre l'espai natural i parc de Sant Llorenç del Munt [Matadepera, 6 d'abril, resum].
2017   "L’incendi de 1998 a la Catalunya Central. Anàlisi dels canvis en les cobertes del sòl (1956-2009) a diferents escales, d'incendi i de finca", efectuat amb Joan-Cristian Padró, publicat a Treballs de la SCdG, 83.
2008   Segon Congrés Català de Geografia. Hi presentà les comunicacions: "L’estudi del canvi d’usos del sòl a partir de la georeferenciació de tres fonts d’informació gràfiques dels anys cinquanta: Un exemple als Pirineus de Lleida" amb Jordi Cristòbal, Raquel Cunill i Artigas, Albert Pèlachs i Mañosa i Anna Serra i Llobet; i "Integració de fonts d’informació en l’anàlisi socioecològica dels canvis en el paisatge a Matadepera (Vallès Occidental) entre 1931 i 2007" amb Gemma Estany i Ferrer, Martí Boada i Juncà i Iago Otero i Armengol. Van ser publicades a Treballs de la SCdG, 65.
    "La vulnerabilitat de les zones d’interfase urbana i forestal davant els incendis: estudi de cas de l’incendi de Mont-roig del Camp (Baix Camp)", publicat a Treballs de la SCdG, 66. Efectuat amb Núria Mira.
2003   La notícia de la presentació del Mapa de Cobertes del Sòl de Catalunya, i la ressenya de la Jornada sobre El món rural al segle XXI.
    N'hi ha més...
 
  Anna Badia Perpinyà
@  
  Sòcia numerària
 
 
             
 
Li hem ressenyat:  
÷  La seva participació en Els sistemes socioecològics de... la Tordera (Barcelona: Institució Catalana d'Història Natural, 2008), codirigit per M. Boada, S. Mayo i R. Maneja .  
÷  La participació en el llibre Visions geogràfiques del món (Cerdanyola del Vallès: UAB, 2011), coordinat per Anna Ortiz.  
÷  "Sant Llorenç del Munt", col·laboració en el llibre Patrimoni natural de Catalunya (Barcelona: Enciclopèdia Catalana, 2013) dirigit per Martí Boada i Juncà.  
÷  Espacios globales y lugares próximos (Barcelona: Icaria, 2016), efectuat amb Miguel Solana, Àngel Cebollada, Anna Ortiz i Ana Vera.  
 
 
    Més aportacions:
2002   "La simulació dels incendis forestals al Bages com a mètode de planificació territorial de la prevenció i de l'extinció", publicat a Treballs de la SCdG, 53-54. Amb David Saurí i Pujol, Rufí Cerdan i Heredia i Joan Carles Llurdés i Coit.
1998   "Els Sistemes d'Informació Geogràfica: eina o ciència?", publicat a Treballs de la SCdG, 47. Realitzat en col·laboració amb Francesc X. Camps Fernández.
 
   
  Citada a les ressenyes de:
  ÷  Otero; Boada; Rodoreda (2007): La vall d'Olzinelles  
  ÷  Alegre (1998): Tecnología geográfica para el siglo XXI  
 
 
  Triada i garbellada a les planes:
  1994 : estiu de foc : expo a Collbató i a Olesa  
  Les noves muralles de Barcelona a debat  
  Venim del XVIII Congreso... : temàtiques : 2  
  Venim del XVIII Congreso... : temàtiques : 1  
  El món rural al segle XXI : jornada  
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
9 de maig de 2018
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat