Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.

 

Per encàrrec del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, la Secretaria Científica de l'IEC està coordinant la segona edició dels Reports de la recerca a Catalunya. En aquesta edició les àrees temàtiques són vint-i-sis i abasten el període 1996-2002.
L'àrea de Geografia i Demografia ocuparà les pàgines de la 1115 a la 1185 del tom II. Us n'oferim el resum, les referències bibliogràfiques i documentals i les precisions i agraïments. També podeu disposar de la preedició del report .

 

 

 

 

Vull recordar que disposeu d'una ressenya de la primera edició del Report en aquest mateix Obrador Obert. Els autors, o coordinadors, han volgut aplicar diversos dels suggeriments de millora proposats en aquell escrit. Ho celebro molt. [pau alegre]

 

<<< retrocedir   

 

Precisions i agraïments

Excepte on s’indica el contrari, totes les dades i informacions fan referència al període que va del gener del 1996 al desembre del 2002. Excepte on s’indica el contrari, totes les taules són d’elaboració pròpia a partir de les dades que les fonts documentals citades ofereixen. Davant la progressiva desaparició d’anuaris estadístics i memòries de recerca en format paper, la gran majoria de dades han estat extretes de les pàgines web institucionals de les universitats, departaments universitaris, centres de recerca i administracions públiques: les característiques d’aquestes fonts documentals fan que molt sovint ofereixin informació incompleta o no sistematitzada que, malauradament, en ocasions hom s’ha vist obligat a incorporar en el present report; en tot cas, es tracta de la informació disponible i accessible entre el maig del 2003 i el maig del 2004.

Els autors agraeixen l’amabilitat i l’interès de Josepa Bru i Bistuer (Universitat de Girona), Anna Ma. Cabré i Pla (Centre d'Estudis Demogràfics), Maria Dolors Garcia Ramon (Universitat Autònoma de Barcelona), Javier Martín Vide (Universitat de Barcelona), Josep Oliveras i Samitier (Universitat Rovira i Virgili) i Antoni F. Tulla i Pujol (Universitat Autònoma de Barcelona) a l’hora d’expressar els seus comentaris sobre la recerca en geografia o en demografia. També han estat de gran ajut diversos comentaris rebuts durant el període en què la versió provisional d’aquest report ha estat penjada al web de l’IEC.

 

Els autors també agraeixen la col·laboració de Ferran Lavall i Vigas (Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca) en l’obtenció de les dades procedents de l’INSTITUTE FOR SCIENTIFIC INFORMATION (apartat 3.2), així com la plena disponibilitat i eficiència de Llorenç Arguimbau i Vivó (Secretaria Científica, IEC).

 

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
19 de desembre de 2005
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat