Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània
  de Socis i de Sòcies · de Col·laboradors i de
A · B · C · D · E · F · G · H · I · J · K · L · M · N · O · P · Q · R · S · T · U · V · W · X · Y · Z  
Col·laboradores · la Junta · Semblances

 

 

 
 
    Aportacions:
2001   Geografies dissidents. Va participar en la taula rodona i debat sobre el tema: "Dissidències, dissidents." [1 de desembre].
1998   "L'ordenació urbanística en països del sud: el cas del pla de desenvolupament integral de Quilalí (Nicaragua)", publicat a Treballs de la SCdG, 46. Realitzat en col·laboració amb Margarida Castañer i Vivas i Joan Vicente.
1996   Dissertà sobre el tema: "El «Plan integral de desarrollo del municipio de Quiyalí (Nicaragua)»: La geografia i la cooperació pel desenvolupament." [19 de novembre]. Va ser publicada a Treballs de la SCdG, 46.
    "Característiques socioeconòmiques i estructura física del centre històric de Lleida", publicat a Treballs de la SCdG, 41. Realitzat en col·laboració amb Joan Vilagrasa i Ibarz, Jordi Martí i Henneberg i Albert Barrufet.
1991   Va impartir el curset sobre El paisatge i la ciutat repartit en tres sessions que versaren sobre els temes següents: "Desenvolupament urbà i creació del paisatge", "El metabolisme urbà i els paisatges amagats" i "El buit urbà: paisatge residual i paisatge construït".
1989   Va impartir el curset sobre Ecologia i Geografia repartit en tres sessions que versaren sobre els temes següents: "Els canvis en la concepció de les relacions home-medi", "Crisi ecològica i ideologia de progrés: problema tècnic o canvi social?" i "La geografia com a marc per a la reflexió 'ecològica'". El resum del curset es va publicar a Treballs de la SCdG, 18.
    "Ecologia i Geografia ", publicat a Treballs de la SCdG, 18.
1986   Va impartir el curset d'Introducció a l'estudi del glacialisme repartit en tres sessions que versaren sobre els temes següents: "Glacialisme i glaceres", "L'anàlisi morfogenètica" i "L'anàlisi sedimentològica". El resum del curset es va publicar a Treballs de la SCdG, 6.
 
  Josepa Bru i Bistuer
 
  Antiga sòcia
 
  Triada i garbellada a les planes:
  Reports de la recerca : geografia i demografia 1996-2002  
  Els paisatges de la postmodernitat a Olot  
  Sobre la tranquil·litat i la por a la ciutat  
  Urbanisme i ordenació del territori: ensenyaments  
  AGPC : Noves oportunitats... les ressenyes  
  AGPC : Noves oportunitats...  
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
4 de març de 2016
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat