Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
Les ressenyes dels cicles :
Noves oportunitats professionals
per a la geografia
 

Durant el curs 2001-02, l'Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya (AGPC) va celebrar diverses taules rodones sota el lema: Noves oportunitats professionals per a la geografia en sengles cicles de tardor i de primavera. La Societat Catalana de Geografia va donar-los-hi suport. Ara podeu llegir les ressenyes de les sessions. Cliqueu en els títols per accedir a cadascuna.

 

Medi ambient i sostenibilitat amb la intervenció de Josep Germain, Max Martín, Rufí Cerdan, Josepa Bru i moderada per Rafel Llussà [6 de novembre de 2001].

 

Cartografia i tecnologies de la informació amb la intervenció de José I. Herreros, Carles E. López Folgueira, Joan Esparbé, Marc Yanes i moderada per Elisabeth Sau [20 de novembre de 2001].

 

Geografia i projectes de cooperació amb la intervenció de Maria Prats, Alfons Segura, Mita Castañer, Miquel Vilaró i moderada per Hermínia Pujol [4 de desembre de 2001].

 

Mobilitat i transport amb la intervenció de Rafael Giménez, Mercè Barber, Maria Eugènia Marín, Rafael Requena i moderada per Carme Miralles [19 de març de 2002].

 

Turisme amb la intervenció de Salvador Anton, Xavier Campillo, Reyes García, Carles Sanz, i moderada per Xavier Aranda [7 de maig de 2002].

 

Demografia amb la intervenció d' Anna Cabré, Xavier Rubio, Anna Mompart, Àngel Gonzalo i moderada per Hermínia Pujol [4 de juny de 2002].

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
19 de febrer de 2003
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat