Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.

 

Per encàrrec del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, la Secretaria Científica de l'IEC està coordinant la segona edició dels Reports de la recerca a Catalunya. En aquesta edició les àrees temàtiques són vint-i-sis i abasten el període 1996-2002.
L'àrea de Geografia i Demografia ocuparà les pàgines de la 1115 a la 1185 del tom II. Us n'oferim el resum, les referències bibliogràfiques i documentals i les precisions i agraïments. També podeu disposar de la preedició del report .

<<< retrocedir    |     seguir >>>

 

Referències bibliogràfiques i documentals
CAPEL, Horacio; SOARES, Paulo Rodríguez; UEDA, Vanda: "Cinco años de Scripta Nova (1997-2001)". Scripta Nova, 104 (2001).
COMA, Lluís; SUÑEN, Eduard; CARBÓ, Joan Marc; ROVIRA, Lluís; CAMÍ, Jordi: National Citation Report (ISI). Catalunya 1981-1998. Barcelona: CIRIT [aquest acròstic no figura a la taula de la pàg. 1117; vegeu, però, més avall, "Repertori d’adreces d’internet"], 2001.
GIL OLCINA, Antonio [et al.]. Informe sobre resultados cualitativos de la investigación en geografía. Madrid: Asociación de Geógrafos Españoles, 2001, p. 115-135.
GÓMEZ ORTIZ, A.; PÉREZ GONZÁLEZ, A. [ed.]. Evolución reciente de la geomorfología española (1980-2000). Logronyo: Geoforma, 2001.
GUTIÉRREZ, Javier; LÓPEZ-NIEVA, Pedro. "Are international journals of human geography really international?". Progress in Human Geography, vol. 25, núm. 1 (2001), p. 53-69.
INSTITUTE FOR SCIENTIFIC INFORMATION: ISI database. Filadèlfia: ISI, 1996-2002a.
INSTITUTE FOR SCIENTIFIC INFORMATION: Social Sciences Citation Index. Journal citations reports. Filadèlfia: ISI, 1996-2002b.
PUJOL, Hermínia: "El perfil dels membres de la Societat Catalana de Geografia i de l’Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya". Treballs de la Societat Catalana de Geografia, 56 (2003), p. 165-193.
RIERA, Pilar; GARCIA-RAMON, M. Dolors; OLIVER-FRAUCA, Laia; LAVALL, Ferran: "La internacionalización de la geografía española". A: [AADD] : La geografía española ante los retos de la sociedad actual. Madrid: Comité Español de la Union Géographique Internationale/International Geographical Union, 2004.
ROMÁN, Adelaida: Índices de impacto de las revistas españolas de humanidades a partir del análisis de las revistas mejor valoradas por los pares. Madrid: CINDOC [aquest acròstic no figura a la taula de la pàg. 1117], 2002.
ROMÁN, Adelaida; URDÍN, Carmen; VÁZQUEZ, Manuela: Resultados del proyecto LATINDEX: Evaluación de revistas españolas. Madrid: CINDOC [vegeu nota en la citació anterior], 2003.
SEGRELLES, José Antonio: "La geografía y los usuarios de la investigación geográfica en España". Scripta Nova, 30 (1998).
UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA; FUNDACIÓ EMPRESA I CIÈNCIA: Fòrum de la recerca: Deu anys de recerca a la UAB. Bellaterra: Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona, 1997.

Repertori d’adreces d’internet
Centre d’Estudis Demogràfics. www.ced.uab.es
Consell Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica (CIRIT). Generalitat de Catalunya. www10.gencat.net/dursi/ca/re/cirit.htm
Consell Superior d’Investigacions Científiques. Centre d’Informació i Documentació Científica [CINDOC]. www.cindoc.csic.es
Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació (DURSI). Generalitat de Catalunya. www10.gencat.net/dursi
Departament de Geografia. Universitat Autònoma de Barcelona. www.blues.uab.es/geog
Departament de Geografia Física i Anàlisi Geogràfica Regional. Universitat de Barcelona. www.ub.es/geofis/links.html
Departament de Geografia, Història i Història de l’Art. Universitat de Girona. www.udg.es/dghha
Departament de Geografia Humana. Universitat de Barcelona. www.ub.es/geohum/13.html
Departament de Geografia i Sociologia. Universitat de Lleida. www.geosoc.udl.cat
Institut d’Estudis Catalans (IEC). www.iecat.net
Institute for Scientific Information (ISI). www.isinet.com
Ministeri d’Educació i Ciència (MEC). www.mec.es/index.html
Secció de Geografia. Universitat Rovira i Virgili. www.sre.urv.es/web/geografia

       

 

 

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
19 de desembre de 2005
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat