Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània
  de Socis i de Sòcies · de Col·laboradors i de
A · B · C · D · E · F · G · H · I · J · K · L · M · N · O · P · Q · R · S · T · U · V · W · X · Y · Z  
Col·laboradores · la Junta · Semblances

 

 

 
 
    Col·laboracions:
2012   Va intervenir en el curset Geografia i esports d’aventura. Escenaris i dinàmiques sobre el tema: La geografia dels esports nàutics als Països Catalans, i va dirigir la pràctica al Port Olímpic de Barcelona [19 de maig, resum].
2009   Va intervenir en el seminari Estudis recents en hidrologia fluvial i transport de sediment sobre el tema: "Directiva marc de l'aigua, nova cultura de l'aigua i participació social. Quin és el paper dels geògrafs?". La resta de les sessions del seminari, coordinat per Xavier Úbeda, varen anar a càrrec de Joaquim Farguell, Joan Estrany i Damià Vericat [7 i 14 de maig, resum].
2008   Segon Congrés Català de Geografia. Hi presentà la comunicació titulada "Modelització geoestadística del balanç hídric a Catalunya" amb Biel Barbé, Francesc Asperó, Xavier Úbeda i Cartañà. Va ser publicada a Treballs de la SCdG, 65.
2007   "El Foc com a causant de canvis en les propietat del sòl : incendis forestals i cremes prescrites", publicat a Treballs de la SCdG, 63. Amb F. Asperó, J. Mataix-Solera i X. Úbeda.
 
  Luís Outeiro
 
   
 
  Triat i garbellat a les planes:
  Dels efectes dels incendis en els sòls : més llibres  
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
7 de juny de 2012
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxix
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat