Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània
  de Socis i de Sòcies · de Col·laboradors i de
A · B · C · D · E · F · G · H · I · J · K · L · M · N · O · P · Q · R · S · T · U · V · W · X · Y · Z  
Col·laboradores · la Junta · Semblances

 

 

 
 
    Aportacions:
2019   Va intervenir en l'acte presentació del llibre Gestió ambiental post-incendi forestal, del qual és coautor [17 d'octubre].
2016   Va impartir el curset Noves eines per a l’estudi de processos geomorfològics: drons i làser escàners [Solsona, 7 de maig, notícia].
2015   "Ecogeomorfologia i drons com a eines de gestió dinàmica post-incendi. El cas de la comarca del Pariatge, Mallorca", efectuat amb Aleix Calsamiglia, Marc Carriquí, Julián García-Comendador, Bartomeu Alorda, Miquel Nadal, Josep Forteza, Maurici Ruiz i Jorge Gago, publicat a Treballs de la SCdG, 80.
2009   Va intervenir en el seminari Estudis recents en hidrologia fluvial i transport de sediment sobre el tema: "Els balanços de sediment com a eines de gestió integral de les conques de drenatge". La resta de les sessions del seminari, coordinat per Xavier Úbeda, varen anar a càrrec de Luís Outeiro, Joaquim Farguell i Damià Vericat [7 i 14 de maig, resum].
 
  Joan Estrany Bertos
@  
  Soci numerari
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
28 d'octubre de 2019
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat