Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
  
 

 

El Ple de l'Institut d'Estudis Catalans celebrat el dia 30 de març de 2009 va aprovar la llista de les adjudicacions dels Premis i de les Borses d'Estudi corresponents al LXXVIII cartell de lIEC (any 2009). Ens plau destacar les adjudicacions dels premis relacionats amb els estudis geogràfics i amb l'enhorabona per als guanyadors.

 

 

 

El Dr. Jesús Burgueño, professor de la Universitat de Lleida, ha obtingut el Premi Lluís Solé i Sabarís de Geografia atorgat per l'Institut d'Estudis Catalans pel treball titulat: De la baronia al municipi constitucional. Els ens locals de Catalunya en el canvi de règim (1800-1860). La ponència dictaminadora estava formada per Francesc Nadal, president de la Societat Catalana de Geografia amb Josep M. Panareda i M. Dolors Garcia Ramon, membres de la Secció de Filosofia i Ciències Socials.

El Sr. Alexis Sancho Reinoso ha obtingut el Premi Lluís Casassas i Simó atorgat per la Societat Catalana de Geografia pel treball titulat: La Terreta (Ribagorça). Síntesi territorial i transformació del paisatge. La ponència del premi la integraven: Mireia Baylina, Jesús Burgueño i Antoni Luna.

 

Les fotografies del lliurament dels guardons han estat manllevades del web de l'IEC.

 

 

El Premi Catalunya d’Urbanisme ha restat desert mentre que el Premi Territori ha estat adjudicat a la Diputació de Barcelona i la Diputació de Girona pel Pla especial de protecció del medi natural i del paisatge del Parc del Montseny. Ambdós premis són atorgats per la Societat Catalana d'Ordenació del Territori.

  
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
21 de juny de 2009
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat