Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Els Llibres  dels Socis  i de les Sòcies
Notes   ·   Editors  ·   Any  ·   Autoria  ·   Títols  ·   Aparador
 
Francisco López Palomeque i Gemma Cànoves Valiente (curadors); Asunción Blanco- Romero i Anna Torres Delgado (coord.) : Turismo y territorio. Innovación, renovación y desafíos. València: Tirant Humanidades, 2014 (Col. Crònica); 735 p. + CD. ISBN 978-84-16062-16-4.   Presentació dels curadors : 
pàg.    1  ·  2  ·  3  ·  4  ·  5 
 

(TUDISTAR), de la Universitat Autònoma de Barcelona. El Col·loqui va ser patrocinat per la Direcció General de Recerca Científica i Tècnica del Ministeri d'Economia i Competitivitat; per la facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona; i per l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hostalera, de la Universitat Autònoma de Barcelona. Finalment, el col·loqui gaudí de la col·laboració de l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya; la Diputació de Barcelona; l'ens Turisme de Barcelona; i els ajuntaments de Lloret de Mar i de Cardona.

Els organitzadors del XIII Col·loqui reiteren el seu agraïment a totes les institucions i persones que van fer possible la seva realització i, en especial, als participants per la seva resposta a la convocatòria i la seva assistència. Els organitzadors i els curadors d'aquest llibre volen fer palès, també, el seu agraïment als patrocinadors per les aportacions que han fet possible la publicació.

 

Aquest llibre, doncs, recull bona part dels materials aportats al XIII Col·loqui de Geografia del Turisme, Oci i Lleure, celebrat sota el lema "Turismo y territorio. Innovación, renovación y desafíos"; més concretament, s'hi reprodueixen els textos de la conferència inaugural, els de les ponències i els de les comunicacions, així com els pòsters presentats a cada ponència. El llibre es reparteix en tres parts, els títols de les quals es corresponen amb les temàtiques de cada ponència i agrupen les aportacions dels participants al col·loqui. Cada part s'enceta amb el text de la ponència. A la publicació en paper s'ha afegit un CD en el qual es reprodueix el text del llibre en format PDF, i els pòsters aportats que per les seves característiques formals no han pogut ser reproduïts en el format convencional del llibre. [Francisco López Palomeque i Gemma Cànoves Valiente]

 

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina publicada el
13 de juny de 2016
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat