Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània
  de Socis i de Sòcies · de Col·laboradors i de
A · B · C · D · E · F · G · H · I · J · K · L · M · N · O · P · Q · R · S · T · U · V · W · X · Y · Z  
Col·laboradores · la Junta · Semblances

 

 

 
 
    Col·laboracions:
1992   Va impartir el curset sobre La coneixença geogràfica de la muntanya mediterrània (II) amb Antonio Gómez Ortiz i Ferran Salvador i Franch. El varen repartir en quatre sessions que versaren sobre els temes següents: "El paisatge de Sierra Nevada i la seva evolució en els darrers mil·lennis", "La configuració de l'espai d'alta muntanya", "Zonació biocronològica del Plistocè Superior i Holocè", i "Processos morfogenètics actuals". El resum del curset es va publicar a Treballs de la SCdG, 33-34.
1991   Va impartir el curset sobre La coneixença geogràfica de la muntanya mediterrània (I) amb Antonio Gómez Ortiz. El varen repartir en tres sessions que versaren sobre els temes següents: "El paisatge altimontà: El Pirineu Oriental", "L'evolució pleistocena. Les crisis climàtiques" i "L'evolució holocena. L'interès de la Minologia. Estudis recents". El resum del curset es va publicar a Treballs de la SCdG, 28-29.
 
  Agustí Esteban i Borràs
 
   
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
24 de gener de 2011
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat