Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Els Llibres  dels Socis  i de les Sòcies
Notes   ·   Editors  ·   Any  ·   Autoria  ·   Títols  ·   Aparador
 
Josep Oliveras i Salvador Anton (a cura de): Turismo y planificación en la España de fin de siglo. Tarragona: Grup d’Estudis Turístics; Unitat de Geografia; Universitat Rovira i Virgili, 1998; 435 pp. ISBN 84-89866-72-4   Notícia de M. Cuesta  :  pàg.    1  ·  2 
 

De les comunicacions volem destacar les de José R. Vera (La unidad de paisaje como herramienta de planificación del territorio objecto de la industria turística), de Francesc González (Estrategias de planeamiento territorial a escala local. El ejemplo de Calafell), i d’Hernan Canos (Reflexiones sobre las dinámicas recientes en turismo rural), entre d’altres.

Com sempre, els companys de la UIB varen col·laborar activament; en aquest cas, amb Macià Blàzquez (Variaciones territoriales en el uso recreativo y turístico del medio natural de Mallorca, i el panell amb el títol de Los usos recreativos y turísticos de los espacios naturales protegidos de Mallorca), Mateu Picornell (Anàlisi i avaluació de l’oferta turística a Mallorca) i Miquel Seguí (Calvià, el futuro de una estación turística madura).

 

Esperam que les contribucions presentades a les jornades puguin servir d’ajut als interessats en la relació entre turisme i espai, i les possibilitats d’adjustar el desenvolupament turístic a les limitacions que planteja tot territori, per tal que poguem gaudir el dia de demà d’un desenvolupament sostenible. Així mateix, desitjam que no s’hagi d’esperar massa temps l’edició de les següents jornades convocades.

Maurici Cuesta i Labèrnia, 1999

professor de l’Escola Universitària de Turisme (ETEiF) del Consell Interinsular d'Eivissa i Formentera.

Aquesta notícia ha estat recollida de la revista de l'ETEiF

 

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina publicada el
10 de desembre de 2001
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat