Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 

 

 

 

 
 
 

 

La Jornada tindrà lloc a l'Aula Magna de la Facultat de Turisme i Oci
del Campus Vila-seca (C/Joanot Martorell, 15).
Informació recollida al web del Departament de Geografia (URV).
Il·lustració fotogràfica de P. Alegre (2 de març de 2013): un sector de l'Alta Garrotxa presidit pel Puig de Bassegoda enfarinat.

 

 

Geografia i Muntanyes

13 de març de 2013

La Jornada s'ha enfocat dins del marc de la Geografia i la Muntanya i van destinades als alumnes que cursen la Llicenciatura i el Grau de Geografia, així com a aquells altres alumnes que estiguin interessats a assistir.

Es comptarà amb la participació del catedràtic en geografia física per la UB, Dr. Antonio Gómez Ortiz, especialitzat en temes tals com la geomorfologia, didàctica de la geografia i la geografia física entre d'altres. Realitza les seves recerques dins del grup de Recerca Consolidat de Paisatge i paleoambientss a la muntanya mediterrània (UB) i en el Servei cientificotècnic de Gestió i Evolució del Paisatge.

També es comptarà amb la participació del Dr. Josep Oliveras, catedràtic en Geografia Regional i membre del grup de Recerca Anàlisi Territorial i Estudis Turístics del departament de Geografia de la URV. Així com amb el professor de la URV, i fotògraf, Rafael Lopez-Monné, Llicenciat en Geografia.

Aquest any, les jornades, presenten dues novetats. La primera és la participació, mitjançant una xerrada, de dos alumnes que actualment cursen la Llicenciatura de Geografia, Anna Fernández i Josep Sancho. I la segona és el lliurament del Premi de Recerca de batxillerat de geografia 2012.

Programa

9:00 Acolliment i presentació / Salvador Anton, degà de la Facultat de Turisme i Geografia; Yolanda Pérez, directora del Departament de Geografia; Joan Alberich, responsable d'ensenyament del grau de Geografia i Ordenació del Territori.
9:15 L'interès de la Geografia moderna pels territoris muntanyencs / Josep Oliveras.
10:30 Perquè ens agraden les muntanyes? Perquè ens agrada caminar? / Rafael López-Monné.
12:15 Xerrada per part dels alumnes de la llicenciatura de Geografia, Anna Fernández i Josep Sancho.
12:45 Paisatges d'interès científic i cultural del Parc Nacional de Serra Nevada: una visió des de la Geografia / Antonio Gómez-Ortiz.
14:15 Lliurament del Premi de Recerca de batxillerat de Geografia 2012 i cloenda de l'acte.
 
 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
8 de març de 2013
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxviii
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat