Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
  

 

 

A manera de pòrtic de l'acte acadèmic celebrat el proppassat dia 15 de desembre a la seu del l'IEC, el president de la SCG va procedir al lliurament del VIII Premi Joan Palau Vera (2011) als guanyadors que se citen a l'acta del jurat adjunta.

 

 

Acta de la reunió del jurat del VIII Premi Joan Palau Vera
per a treballs de recerca d’estudiants de batxillerat

 

Els membres del jurat:

es reuneixen a la Secretaria de l’Institut d’Estudis Catalans, a Barcelona, el 3 de novembre del 2011, a les 17:30 hores.

El jurat es congratula del nombre de treballs presentats en aquesta convocatòria, netament superior al de convocatòries precedents. Així mateix, en ressalta la qualitat formal i l’interès temàtic. Un cop realitzades les pertinents deliberacions, el jurat proposa a la Junta de Govern de la Societat el següent veredicte:

  1. Atorgar el VIIIè Premi Joan Palau Vera al treball “Los lligallos canareus”, presentat per Lluc Gombau de l’Institut Sòl-de-Riu d’Alcanar. L’autor rebrà el premi de 800 € d’acord amb el que preveu la base 10. A més, el jurat l’encoratja vivament a preparar un article basat en aquest treball per a ser publicat a la revista Treballs de la Societat Catalana de Geografia. El jurat fa constar que el treball premiat aborda una temàtica molt actual, com és el procés de recuperació dels camins ramaders, que tracta amb visió àmplia i interdisciplinària, incloent aspectes geogràfics, històrics, lingüístics i jurídics.El suport gràfic és entenedor i escaient, a més de ben lligat amb el discurs. Les conclusions van més enllà d’una síntesi i són fruit d’una reflexió a partir de la recerca.
  2. Fer menció especial dels treballs “Inventari de camins. Terme municipal de Folgueroles”, presentat per Neus Montero del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic, i “L’Eixample, la forma de Barcelona”, presentat per Carla Sandiu del Col·legi Maristes-La Immaculada de Barcelona.
La sessió s’aixeca a les 18:30 hores.

  
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
10 de gener de 2012
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat