Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 

 

   

 

La rotació i l'afegit del logo de la SCG en ocasió del 75è aniversari de la seva fundació van ser obra de Pau Alegre.

 

Notícies de l’Assemblea General de socis i sòcies (15 de juny de 2011)

APROVACIÓ DE DOCUMENTS

L’Assemblea de Socis i Sòcies aprovà la memòria d’activitats del curs 2010-11, l’estat de comptes de l’any 2010 i el pressupost d’enguany.

RENOVACIÓ DE LA JUNTA DE GOVERN DE LA SOCIETAT

Feta la votació i comptabilitzats els vots per correu, restà proclamada l’única candidatura presentada, amb els següents resultats. Jesús Burgueño Rivero, vicepresident (56 vots); Rafael Giménez Capdevila, secretari (54 vots); Xavier Úbeda Cartañà, vocal cinquè (55 vots); i Carme Montaner Garcia, vocal sisena (55 vots).

COMIAT DEL SECRETARI, ENRIC BERTRAN

El secretari cessant, Enric Bertran, agraí el privilegi que per a ell havia representat fer de secretari durant vint-i-cinc anys a la Junta de Govern de la Societat Catalana de Geografia, donà les gràcies a tots els presidents per haver comptat amb la seva confiança i als membres d’aquesta junta per haver-hi compartit feines i il·lusions, i palesà la seva disposició a col·laborar en feines presents i futures.

PARAULES DEL PRESIDENT

El president, Francesc Nadal, va pronunciar unes paraules en record dels membres de la Societat traspassats aquest curs: Núria Coll, Francesc Beato, Joan Tomàs i Oriol Riba.

Així mateix, dedicà uns mots de reconeixement al secretari cessant, Enric Bertran, del qual digué que havia exercit el càrrec amb un caràcter exemplar, raó per la qual li prenia la paraula del compromís de col·laboració anunciat en el seu comiat.

LA COMISSIÓ DE SECRETARIA I L’OBRADOR OBERT

L’Assemblea de Socis i Sòcies ratificà l’acord de la Junta de Govern de la Societat de crear una comissió encarregada de feines de secretaria i del web de la Societat, l’Obrador Obert. De dita comissió, coordinada pel nou secretari de dita Junta de Govern, Rafael Giménez Capdevila, formaran part Pau Alegre, editor del web, i Enric Bertran, antic secretari.

REPRESENTANTS INSTITUCIONALS DE LA SOCIETAT

Francesc Nadal Piqué, com a president de la Societat Catalana de Geografia, participa regularment en les reunions de la Secció de Filosofia i Ciències Socials i en el plenari de l’Institut d’Estudis Catalans. També representa l’àrea d’humanitats a la comissió de publicacions de l’IEC.

Antoni Luna Garcia i Mireia Baylina Ferré han exercit la representació institucional de la Societat Catalana de Geografia al Comitè Espanyol de la Unió Geogràfica Internacional i a la reunió de Roma de l'EUGEO, i a la trobada anterior, feta a Londres, respectivament.

MEMBRES DE LA SOCIETAT CATALANA DE GEOGRAFIA

En acabar el curs 2010-11, el nombre de membres de la SCG és de 416, dels quals 16 són socis honoraris i 400 numeraris. El nombre total de socis de la SCG d'ençà la seva fundació el 1935 ha estat de 885.

 

   
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
20 de juny de 2011
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat