Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
 
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 

 

 

 

Divendres, 19 de febrer de 2010

Matí

Aula Magna de la Facultat de Geografia i Història

10:00 Obertura de la Jornada

10:15 Conferència a càrrec del Dr. Albert Serratosa, enginyer de camins i urbanista, catedràtic emèrit de la Universitat Politècnica de Catalunya: Una mirada, des del segle XXI, a Ildefons Cerdà.

12:30 Conferència a càrrec del Dr. Francesc Magrinyà, professor d’urbanieme de la Universitat Politècnica de Catalunya i comissari científic de l’exposició "Cerdà. 150 anys de modernitat": L’Eixample de Barcelona i la modernitat de les teories urbanístiques de Cerdà.

Tarda

17 h Des del Raval, un apropament a Ildefons Cerdà. Itineraris guiats, des de la Facultat de Geografia i Història, amb la finalitat d’observar i reconèixer in situ el llegat d’Ildefons Cerdà a dia d’avui. Es proposen dues possibilitats:

a) Visita comentada a l’exposició Cerdà i la Barcelona del futur, al Centre de Cultura Contemporània.

b) Breu recorregut a peu, des del Raval a l’Eixample.

Aquesta activitat té una durada prevista d’unes dues hores, i el lloc de trobada és, en tots dos casos, el porxo d’entrada de la Facultat. Les places són limitades. Inscripcions fins dimarts dia 16, al Departament de Geografia Humana, tel. 93 403 78 49, ghumana@ub.edu ; o al Departament de Geografia Física i Anàlisi Geogràfica Regional, tel. 93 403 78 81, gfagr@ub.edu. Coordinació: Dr. Francesc Nadal (Geografia Humana) i Dr. Joan Tort (Geografia Física i Anàlisi Geogràfica Regional).

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
12 de febrer de 2010
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat