Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
 

Aquest llibre aplega les contribucions al III Col·loqui d'Història del Pensament Geogràfic de l'Associació de Geògrafs Espanyols, celebrat a Barcelona i Palafrugell el novembre de 2006. Els trenta-tres textos o capítols que el conformen s'ha organitzat entorn de sis eixos temàtics (La història del territori, Geògrafs davant el paisatge, Literatura i geografia, Els paisatges de Josep Pla, Imatges del paisatge i Aportacions conceptuals i metodològiques), i constitueixen un retaule altament expressiu de la diversitat de plantejaments, idees i enfocaments presents avui dia en el vessant teòric i reflexiu de la ciència geogràfica [Notícia editorial].

 

 

 

És dedicat a la memòria de Roser Majoral, coorganitzadora del Col·loqui la qual, ben dissortadament, no el va poder veure realitzat.

 

Valerià Paül i Joan Tort (curadors) amb la col·laboració de Gemma Molleví i Alexis Sancho: Lurraldeak, paisaiak eta lekuak = Territorios, paisaxes e lugares = Territoris, paisatges i llocs = Territorios, paisajes y lugares. Cabrera de Mar (Maresme) - Madrid: Galerada - AGE, 2007; 582 pp. ISBN 978-84-96786-08-0.

   
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
5 de desembre de 2007
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat