Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

Ahir dimecres 6 de juny, la Sala Pi i Sunyer de l'Institut d'Estudis Catalans va ser l'escenari de la sessió commemorativa del 125 aniversari del naixement de Pau Vila, fundador i primer president de la nostra Societat, la qual venia a cloure els actes duts a terme durant el curs en ocasió de l'esdeveniment. Amb motiu de la recent publicació de l'opuscle Pau Vila i Dinarès. Semblança biogràfica per l'Institut d'Estudis Catalans, a cura del Dr. Joan Vilà-Valentí, el seu autor ens va oferir una breu i sentida evocació del personatge. La celebració s'arrodoní amb la projecció del vídeo de l'entrevista que l'escriptora i periodista Montserrat Roig va fer a Pau Vila dins la sèrie Personatges/ Biblioteca de la Memòria de Televisió Espanyola l'any 1978.

 

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
7 de juny de 2007
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxix
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat