Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

La pujada des del poble de Llaberia (680 m) fins a la Miranda (919 m),...

Els esquitxos de blanc entre els pins de l'esquerra són edificacions de Pratdip, poble prou conegut per les Històries naturals de Joan Perucho. La serra de Cardó i, per sobre la boirina, el Montsià, posen el teló de fons.

  Rosa Anna Felip, Jesús Burgueño, amb la veu cantant, i Luis Urteaga es destaquen al capdavant de l'escamot estalonats per Enric Bertran i el tàndem Jaume Ayats i Ma. Carme Montaner. Més enllà, Francesc Castellet enfila el camí quan Xavier Rosselló i Assumpta Rovira tot just l'emboquen. Breogán Lijo encara és en plena escalada, així com Carolina Peña i Norma Rey, de les quals només s'endevina mig cos.
 

Fotografia de P. Alegre;  torneu al text complet

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
20 de maig de 2007
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat