Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
   

 

 

 

Reproduïm el comunicat de la Secretaria Científica de l'Institut d'Estudis Catalans relatiu a la segona edició del Report de la Recerca en Geografia i Demografia.

Recordem que en aquest mateix Obrador Obert disposeu d'una ressenya de la primera edició (1998) del Report.

 

 

 

Benvolguts/des,

per encàrrec del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, l'Institut d'Estudis Catalans, a través de la Secretaria Científica, està coordinant la segona edició dels Reports de la recerca a Catalunya (1996-2002). Els Reports de la recerca estan dividits en 26 àrees temàtiques i són redactats per un equip de prestigiosos investigadors de cada àmbit.

Sota la coordinació dels Doctors Enric Lluch i Abel Albet, s'ha redactat el Report de la Recerca en Geografia i Demografia a Catalunya. Fins el dia 31 de maig, l'informe es troba en fase d'exposició publica a l'adreça www.iecat.net/reports. Per una correcta visualització dels informes, és recomanable disposar dels següents requeriments tècnics: navegador Microsoft Internet Explorer (versió 5.0 o superior), programari Acrobat Reader i pantalla amb una resolució de 1024 x 768 punts.

Us preguem que feu difusió d'aquesta iniciativa entre els vostres departaments, grups i centres de recerca. Qualsevol dada addicional, comentari o esmena serà benvinguda ja que les activitats de recerca desenvolupades en els centres de recerca de Catalunya quedaran més ben reflectides com més informació s'hagi pogut recollir. Poden fer-nos arribar els seus comentaris per correu electrònic a secretaria.cientifica@iecat.net.

Moltes gràcies per la seva col·laboració.

 

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
23 d'abril de 2004
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat