Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània
  de Socis i de Sòcies · de Col·laboradors i de
A · B · C · D · E · F · G · H · I · J · K · L · M · N · O · P · Q · R · S · T · U · V · W · X · Y · Z  
Col·laboradores · la Junta · Semblances

 

 

 
 
    Aportacions:
2017   Va intervenir en l'acte commemoratiu del 125è aniversari de les Bases de Manresa per la seva significació en el model territorial de Catalunya [Manresa, 28 de novembre, resum].
    "La nostra organització territorial local des d’una perspectiva jurídica i pràctica", publicat a Treballs de la SCdG, 83.
2016   Va intervenir en la Jornada Temàtica L'organització territorial i el desenvolupament local a Catalunya, coorganitzada amb la Diputació de Barcelona, sobre el tema La nostra organització territorial local des d’una perspectiva jurídica [29 de novembre].
    "La reforma de l’organització territorial a Catalunya: cap a la definició d’un model orientador?", publicat a Treballs de la SCdG, 81.
2015   Va intervenir en la Jornada Temàtica Els petits municipis i l'organització territorial, coorganitzada amb la Diputació de Barcelona, sobre el tema La reforma de l’organització territorial a Catalunya: cap a la definició d’un nou model orientador? [2 de desembre].
2014   Va introduir la Jornada Temàtica L'organització territorial dels ens locals, coorganitzada amb la Diputació de Barcelona [28 de gener, notícia].
    "Presentació" i "Conclusions dela Jornada Temàtica L'organització territorial dels ens locals", efectuat amb Josep Oliveras, publicat a Treballs de la SCdG, 78.
 
  Xavier Forcadell Esteller
@  
  Soci numerari
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
30 de novembre de 2017
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat