Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.

 

 

 

 

 

El proper 9 de febrer tindrà lloc una Jornada sobre dinamització econòmica i territorial de les ciutats no metropolitanes en el marc de la commemoració del 125è aniversari de les Bases de Manresa. Les sessions tindran lloc a l’Espai de la Plana de l’Om i començaran a les 9 del matí.

Hi participaran els economistes Germà Bel Queralt i Miquel Puig Raposo, i també està prevista una taula rodona amb la participació de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i dels alcaldes de Balaguer, Olot i Reus; les ciutats que van acollir l’Assemblea de la Unió Catalanista en anys posteriors a la que es va celebrar a la capital del Bages el 1892.

El manresà Josep Oliveras Samitier, catedràtic de la Universitat Rovira i Virgili i president de la Societat Catalana de Geografia de l’Institut d’Estudis Catalans, serà l’encarregat de moderar els debats que tinguin lloc al llarg d’aquesta jornada, que està organitzada pel col·lectiu 3Ct – que inclou Gest!, UOC, EPSEM, CTM Centre Tecnològic i UManresa-FUB- i compta amb el suport de l’Ajuntament de Manresa i la Comissió del 125è aniversari de les Bases de Manresa.

 

 

Text i imatge recollits al web de l'esdeveniment,
lloc en el qual també podreu cursar la inscripció.

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
30 de gener de 2018
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat