Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
  

 

 

Comunicat de la Junta de Govern de la Societat Catalana de Geografia

 

 

Premi Lluís Casassas i Simó de la Societat Catalana de Geografia

(Lluís Casassas i Simó, geògraf i humanista. Sabadell, 1922 - Barcelona, 1992)

22a convocatòria (2016)

El passat 23 de febrer la Societat Catalana de Geografia (filial de l’Institut d’Estudis Catalans), va aprovar l'adjudicació del premi Lluís Casassas i Simó de Geografia, per a estudiants universitaris o de recent titulació, al treball Geografia dels desnonaments a Espanya. Els habitatges de segona mà propietat de la SAREB com a indicador de la desigualtat urbana postcrisi, presentat per Antoni Domènech Montaña de la Universitat Rovira i Virgili. El premi està dotat amb 800 euros i la possibilitat de publicar-ne un resum en forma d’article a la revista Treballs de la Societat Catalana de Geografia.

Així mateix es van concedir sengles accèssits als treballs La variabilitat espaciotemporal de la precipitació al camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, presentat per Marc Lemus Cánovas de la Universitat de Barcelona, i Proposta metodològica d’avaluació de la qualitat de l’espai públic en un centre històric presentat per Albert Beneyto Dorado de la Universitat Rovira i Virgili.

El Jurat estava compost pel Sr. Jordi Royo professor de l’Institut Barri Besòs de Barcelona; la Dra. Margarida Castañer, professora de la Universitat de Girona; i el Sr. Enric Bertran, de la Societat Catalana de Geografia.

El jurat fa especial esment de la quantitat i qualitat dels treballs presentats en aquesta convocatòria, per la qual cosa proposa que el Consell de Redacció de la revista Treballs de la Societat Catalana de Geografia valori la possible publicació d’articles o notes derivats.

El premi serà lliurat a la guanyadora dins els actes de la diada de Sant Jordi 2017 de l’Institut d’Estudis Catalans.

  
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
3 d'abril de 2017
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat