Espais agraris : definició i indicadors claus
    Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 

 

 

 

El 5 d’abril del 2016, a la sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans, la Societat Catalana d’Ordenació del Territori (SCOT), amb la col·laboració de la Societat Catalana de Geografia (SCG), organitzà una sessió en record d’Albert Serratosa i Palet, enginyer de camins, canals i ports, catedràtic d’Ordenació del Territori i Urbanisme a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i professional destacat com a planificador territorial, traspassat al setembre del 2015.

Coincidint amb el compliment dels 40 anys de l’aprovació del Pla General Metropolità (PGM) i en reconeixement a les aportacions originals que hi va fer l'Albert Serratosa, la sessió també fou un diàleg obert amb elements de debat urbanístic i territorial sota diferents punts de vista, que aporten la perspectiva des de l’experiència d’aquests 40 anys i des de les noves generacions polítiques i professionals en actiu actualment. L’acte, moderat per Josep Maria Llop, president de la SCOT, s'organitzà en dos blocs, “Orígens”, amb les intervencions de Rafael Giménez-Capdevila, secretari de la Societat Catalana de Geografia; Andreu Ulied, enginyer de camins i director de MCRIT; i Oriol Nel·lo, professor de geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona. I "Actualitat", amb la intervenció de Maria Buhigas, arquitecta; Xavier Matilla, professor del Departament d’Urbanisme a la UPC i secretari de l'AAUC-COAC; i Janet Sanz, quarta tinenta d'alcaldia (Àrea d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat) de l’Ajuntament de Barcelona.

Trobareu notícia completa del desenvolupment de l'acte al web de la Societat Catalana d'Ordenació del Territori:

www.scot.cat

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada l'
18 d'abril de 2016
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat