Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 

 

 

 

Amb motiu de la celebració del Tricentenari 1714-2014 el Col·legi de Geògrafs i l’Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya organitzen a la propera tardor la taula Territori i identitat: mirades en clau de futur, en el marc del programa d’accions del Tricentenari 1714-2014, i ho fan en clau de futur, com una ocasió oportuna per obrir vies de debat a partir de les aportacions d’experts que posaran la seva mirada en diferents vessants de la relació entre ambdós conceptes.

L’acte tindrà lloc el dia 9 d’octubre, a les 19:00 hores, a la sala comercial 5 del Born Centre Cultural de Barcelona. Comptarà amb la presència de Quim Torra, Joan Nogué, Joan Santesmases, Oriol Nel·lo, Claudia Pujol i Francesc Xavier Hernández i inclourà una visita comentada a les restes arqueològiques del Born.

Notícia recollida al web dels organitzadors de l'acte.

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
11 de juny de 2014
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat