Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Els Llibres  dels Socis  i de les Sòcies
Notes   ·   Editors  ·   Any  ·   Autoria  ·   Títols  ·   Aparador
 
César Pasadas: Montserrat. 17 itineraris a peu i amb bicicleta. Sabadell: Piretània, 2014 (Guies Piretània); 150 p. ISBN 978-84-942813-0-3.   Notícia de J. Soler-Gironès : 
pàg.    1  ·  2 
 

A les darreres pàgines del llibre, hi podem veure informació d’establiments per poder pernoctar, menjar i adreces d’interès com ha de tenir qualsevol guia. Finalment, el llibre clou amb uns mapa topogràfic on es sumen tots els itineraris que conté el llibre per poder acabar de fer un resum visual general.

És veritat que hi ha força llibres d’excursionisme que parlen sobre Montserrat, però cadascun és diferent i cadascun té un contingut particular i un format únic que li proporciona l’autor. En definitiva, aquesta aportació personal és l’essència per a un bonic i interessant llibre. També, a cada llibre nou que apareix sobre l’esmentada muntanya, hi ha informació nova i que mai ha vist la llum. Realment Montserrat mai te l’acabes i bé ho diuen els excursionistes que l’hem escorcollat força. Puc assegurar que resseguir les senzilles i concises descripcions, m’ha permès conèixer nous indrets.

 

És un llibre editat per Edicions Piretània amb la col·laboració del Patronat de la Muntanya de Montserrat (Generalitat de Catalunya). En síntesi, és un llibre pràctic, de butxaca i amè per endur-se de ruta. A més a més, és ideal per perdre’s intencionadament per aquesta magnífica muntanya. Montserrat és sens dubte el far de Catalunya, visible –gairebé- des d’arreu del país i un pol d’atracció que deixa captivat a tothom. [Joan Soler-Gironès]

 

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina publicada el
9 de setembre de 2016
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat