Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   ═ndex
Els Llibres  dels Socis  i de les S˛cies
Notes   ·   Editors  ·   Any  ·   Autoria  ·   TÝtols  ·   Aparador
 
Gerda K. Priestley; J.Arwel Edwards; Harry Coccossis (curadors): Sustainable Tourism? European Experiences. Wallingford, Oxon: Centre for Agriculture & Biosciences International, 1996; 212 pp. ISBN 0-85199-100-9.   NotÝcia de P. Alegre : 
pÓg.    1  ·  2  ·  3 
 

 

 

El tercer i darrer bloc recull dues aportacions, Sustaining Local Cultural Identity: Social unrest amb Tourism in Corsica per G. Richez i Tourism and Carrying Capacity in Coastal Areas: Mykonos, Greece per H. Coccossis i A. Parpairis, els quals versen sobre l'impacte del turisme en medis socials tan poc proclius, en principi, a l'intercanvi com sˇn els illencs. ╔s una llÓstima que en aquest topant de la sociabilitat no s'hagi aconseguit afegir un article sobre all˛ que fa al cas a les illes BritÓniques. Val a dir que els curadors tampoc no diuen si s'ho van proposar.

L'article de conclusions, European Perspectives on Sustainable Tourism, va signat pels curadors que s'havien estalviat la introducciˇ, J.A. Edwards i G.K. Priestley. En base a les conclusions dels casos model, en cadascuna de les tipologies revisades, assagen la formulaciˇ d'un model diacr˛nic en el qual es resumeixen les projeccions environamentals dintre de marges acceptables per al desenvolupament de turisme sostenible. Un model, doncs, que fa bo l'objectiu expressat a la capšalera i enriqueix el p˛sit d'experiŔncies i propostes de planejament en aquest domini d'estudis. [Pau Alegre]

P.S. Deixem constÓncia de la participaciˇ d'Olivia Fox, Joan Carles LlurdÚs, MartÝ Puig i Antoni DurÓ en els treballs de guarniment de l'ediciˇ del llibre (traduccions, mapes i revisions).

 

 
  l'Ómbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina publicada el
20 de febrer de 2006
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrÚs.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat