Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Els Llibres  dels Socis  i de les Sòcies
Notes   ·   Editors  ·   Any  ·   Autoria  ·   Títols  ·   Aparador
 
Gerda K. Priestley; J.Arwel Edwards; Harry Coccossis (curadors): Sustainable Tourism? European Experiences. Wallingford, Oxon: Centre for Agriculture & Biosciences International, 1996; 212 pp. ISBN 0-85199-100-9.   Notícia de P. Alegre : 
pàg.    1  ·  2  ·  3 
 

 

 

El tercer i darrer bloc recull dues aportacions, Sustaining Local Cultural Identity: Social unrest amb Tourism in Corsica per G. Richez i Tourism and Carrying Capacity in Coastal Areas: Mykonos, Greece per H. Coccossis i A. Parpairis, els quals versen sobre l'impacte del turisme en medis socials tan poc proclius, en principi, a l'intercanvi com són els illencs. És una llàstima que en aquest topant de la sociabilitat no s'hagi aconseguit afegir un article sobre allò que fa al cas a les illes Britàniques. Val a dir que els curadors tampoc no diuen si s'ho van proposar.

L'article de conclusions, European Perspectives on Sustainable Tourism, va signat pels curadors que s'havien estalviat la introducció, J.A. Edwards i G.K. Priestley. En base a les conclusions dels casos model, en cadascuna de les tipologies revisades, assagen la formulació d'un model diacrònic en el qual es resumeixen les projeccions environamentals dintre de marges acceptables per al desenvolupament de turisme sostenible. Un model, doncs, que fa bo l'objectiu expressat a la capçalera i enriqueix el pòsit d'experiències i propostes de planejament en aquest domini d'estudis. [Pau Alegre]

P.S. Deixem constància de la participació d'Olivia Fox, Joan Carles Llurdés, Martí Puig i Antoni Durà en els treballs de guarniment de l'edició del llibre (traduccions, mapes i revisions).

 

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina publicada el
20 de febrer de 2006
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat