Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   ═ndex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   ═ndex
Aquesta comunicaciˇ o convocat˛ria Ús endarrerida, depassada o debolida. Us l'havÝem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interŔs. Si mÚs no, us l'hem reservat com a record hist˛ric.
  

 

 

 

 
Hem rebut el missatge adjunt de la directora del Departament de Geografia de la Universitat Rovira i Virgili. Us el reprodu´m textualment.

AixÝ mateix, la Junta de Govern de la Societat Catalana de Geografia aprofita l'avinentesa per a sumar-se a l'homenatge al Dr. VilÓ-ValentÝ.

 

 

Benvolguts/Benvolgudes.

Ens plau informar-vos que el proper divendres, 17 de febrer de 2012, tindrÓ lloc, a l'Aula Magna de l'Escola UniversitÓria de Turisme i Oci (C/Joanot Martorell, 15, Vila-Seca), una Jornada de Geografia i l'homenatge al Dr. Joan VilÓ-ValentÝ als que esteu convidats.

La presentaciˇ de l'acte comenšarÓ a les 9:15 h; tot seguit hi haurÓ dues ponŔncies:

La recerca climÓtica basada en fonts documentals hist˛riques. ConŔixer el passat pot ajudar a entendre el futur, a cÓrrec del Dr. Mariano Barriendos, professor agregat de la Universitat de Barcelona.

Las claves de la dinßmica de la poblaciˇn mundial. Un enfoque geodemogrßfico, a cÓrrec del Dr. Julio Vinuesa, catedrÓtic de Geografia Humana de la Universitat Aut˛noma de Madrid.

A les 13 h tindrÓ lloc l'homenatge al Dr. Joan VilÓ-ValentÝ, catedrÓtic emŔrit de Geografia de la Universitat de Barcelona i delegat de l'Institut d'Estudis Catalans a la Societat Catalana de Geografia.

Un cop finalitzada la Jornada, estÓ previst celebrar un dinar al restaurant de l'Hotel Atenea (Vila-Seca). Qui estigui interessat a participar-hi hauria d'enviar un mail confirmant la seva assistŔncia a ruben.aguado@urv.cat. El men˙ tÚ un preu de 10 EUR i cadasc˙ s'hauria de fer cÓrrec d'aquest import.

Salutacions cordials,

Yolanda PÚrez Albert
Directora del Departament de Geografia
Av. Catalunya, 35 -4a planta-

Universitat Rovira i Virgili
43002 - Tarragona

http://www.urv.cat/dgeo/index.html
  
  l'Ómbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
3 de febrer de 2012
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrÚs.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat