Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

 

Informació recollida al web de l'IEC.

 

D'entre els premis del LXXX Cartell de l'IEC adjudicats de fa poc, ens plau destacar els següents:

Ricard Pié i Ninot i Josep Maria Vilanova i Claret (Equip BCpN, SL) han estat els guanyadors del VIIè Premi Catalunya d'Urbanisme, convocat per la Societat Catalana d'Ordenació del Territori (SCOT), pel Pla d'ordenació urbanística municipal d'Igualada. A més a més, Narcís Tusell i Borràs (Narcís Tusell, S.L.P) ha rebut un accèssit pel Pla especial urbanístic Parc Ambiental de Bufalvent.

D'altra banda, el 2n Premi Territori, convocat així mateix per la SCOT, ha estat atorgat a l'Observatori del Paisatge com a institució promotora del Catàleg de paisatge de les comarques gironines. En aquest cas, el Consorci del Parc de Collserola ha rebut un accèssit per la Restauració de l'espai fluvial de la riera de Vallvidrera.

Jeroen van den Bergh (Ossendrecht, Països Baixos, 1965), professor investigador de la ICREA a l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), és el guanyador del Premi de Medi Ambient 2011, convocat conjuntament des de l’any 2000 per l’IEC i l’Obra Social d’Unnim. El jurat ha valorat de Van den Bergh «les seves contribucions en l’àmbit de l’economia ambiental i dels recursos naturals», i més especialment en l’anàlisi de la sostenibilitat territorial, la integració de l’economia evolutiva i models d’economia ambiental.

El Premi Lluís Casassas i Simó d'enguany ha estat declarat desert.

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
2 de maig de 2011
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat