Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 
     
 

 

El 8 de setembre de 2008 el matrimoni Josep M. Domènech i M. Assumpció Tomasa, de Terrassa, van signar el conveni pel qual la seva biblioteca particular s’integra als fons de la Cartoteca de l’ICC. La biblioteca Domènech és formada per més de 20 000 llibres, 10 000 opuscles i 1 500 publicacions periòdiques, i també altre material complementari que inclou mapes, documents gràfics i sonors, i una col·lecció de 2 500 goigs.

La temàtica de la biblioteca comprèn la geografia i la història dels municipis de Catalunya i constitueix un dels fons més complets que cobreixen aquest territori. Amb aquesta biblioteca, la Cartoteca de l’ICC complementa els seus fons de llibres de Catalunya, que compten, també, amb les biblioteques de Josep M. Puchades-Pau Vila, de Gonçal de Reparaz, del fons del Servei de Delimitació Territorial i del fons de l’IPUR, entre d’altres.

Text i fotografia recollits en el Full Informatiu de l'ICC, 34 (febrer 2009).

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
2 d'abril de 2009
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat