Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 

Aquest llibre proposa una aproximació als paisatges de l'Empordà a través de l'obra de l'escriptor Josep Pla. Els autors ofereixen, en aquestes pàgines, una tria d'indrets i d'àmbits geogràfics especialment connotats, amb una atenció particular a les grans unitats de paisatge tractades habitualment per l’escriptor.

L'acte de presentació tindrà lloc a la seu de la Fundació Josep Pla de Palafrugell el divendres 3 d’abril a dos quarts de vuit del vespre. Anirà a càrrec de Joan Nogué, director de l’Observatori del Paisatge de Catalunya i professor de geografia de la Universitat de Girona, i de Valerià Paül i Joan Tort, professors de geografia de les universitats de Santiago de Compostel·la i de Barcelona, respectivament, autors del llibre.

 

 

Text adaptat de la notícia editorial i del targetó anunciador de la presentació.

 

Valerià Paül i Joan Tort: L'Empordà de Josep Pla. Barcelona: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 2009; 140 pp. ISBN 978-84-9883-094-1.

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
3 de març de 2009
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat