Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

Documents d'Anàlisi Geogràfica, la revista de geografia acadèmica coeditada pels departaments de geografia de les universitats Autònoma de Barcelona i de Girona, ha assolit el número cinquanta.

L'esdeveniment ha estat commemorat amb un acte protocolari celebrat als locals de geografia de la UAB. L'oferiment de l'acte han anat a càrrec dels directors dels dos departaments, Antoni F. Tulla i Rafel Llussà, respectivament; dos dels antics coeditors més significats, Ma. Dolors Garcia i Joan Nogué, han recordat la trajectòria de la publicació i Mireia Baylina. coeditora en exercici, ha assegurat que maldarà per tornar a reunir els assistents en ocasió dels cent números de Documents d'Anàlisi Geogràfica. Després d'escoltar una dissertació del professor Lluís Riudor sobre la transmutació dels viatgers en turistes, un xeflis enraonat ha posat punt i final a la celebració.

 

 

   
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
23 de maig de 2008
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat