Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

Dimarts, 30 d'octubre tindrà lloc a la seu de l'Associació Catalana de Premsa Comarcal (carrer de l'Hospital 110, Barcelona), la presentació del volum que recull les actes del congrés Paisatge, territori i societat a les terres de parla catalana celebrat a Maó l'any 2005. L'acte serà completat amb una conferència del Dr. Enric Tello la qual versarà sobre el tema: Què pot aportar la història a una nova cultura del territori?.

A més a més, des del 27 d'octubre fins al 15 de desembre, la CCEPC ha programat un total de vint-i-una conferències amb la participació de dotze conferenciants, en col·laboració amb una bona colla dels centres d'estudis adherits. Les dissertacions versaran sobre la temàtica del paisatge i donaran peu a la presentació de la publicació arreu del territori.

Per a més informació, podeu consultar el programa del cicle o descarregar el tríptic de l'activitat, a la web de la Coordinadora.

 

Ignasi Cuadros (a cura de): Paisatge, territori i societat a les terres de parla catalana. Actes del V Congrés de la CCEPC. Maó, 14, 15 i 16 d'octubre de 2005. Valls: Cossetània, 2006 (Publicacions de la CCEPC, 4); 462 pp. ISBN 978-84-9791-293-8.

 

   
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
16 d'octubre de 2007
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat