Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 
 
   

Dimecres 3 d’octubre
a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya, carrer del Carme 47, Barcelona.
 

   

Presentació, a càrrec de Josep Ma. Llop, membre de la Junta Directiva de la SCOT i coordinador del cicle.

Els reptes de l’escala territorial a Catalunya, a càrrec d’Oriol Nel·lo, secretari de Política Territorial del DPTOP, i Juli Esteban, director de Planejament Territorial. El debat serà moderat per Margarita Castañer, presidenta de la SCOT.

 
   

Dimecres 10 d’octubre
a l’Institut d’Estudis Catalans, carrer del Carme 47, Barcelona.
 

   

Exemple d’organització de França: Le Pays d’Aix, a càrrec de Janine Bellante, de la Communauté du Pays d’Aix. El debat serà moderat per Josep Ma. Llop, membre de la Junta Directiva de la SCOT.

 
 

Dimecres 31 d’octubre
a l’Institut d’Estudis Catalans.
 

 
 

Espais oberts i naturals: gestió supralocal, a càrrec d’Ester Fanlo, biòloga de l’Ajuntament de Lleida. Debat moderat per Xavier Mayor, membre de la Junta Directiva de la SCOT.

 
 
 

Dimecres 7 de novembre
a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya.
 

 
 

Mobilitat i transport: autoritats i consorcis, a càrrec de Miquel Àngel Dombriz, del DPTOP Debat moderat per Andreu Ulied, membre de la Junta Directiva de la SCOT.

 
 
 

Dimecres 28 de novembre
a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya.
 

 
 

Les formes jurídiques de l’escala supralocal, a càrrec de Joan Perdigó, professor especialista en dret administratiu. El debat serà moderat per Jaume Magre, director de la Fundació Pi i Sunyer.

 
 

 

L’escala supralocal: els reptes, les
propostes, els ens i els instruments
de la gestió territorial

 

 
 

La Societat Catalana d’Ordenació del Territori (SCOT) us convida a participar en el cicle de sessions emmarcades dins dels actes commemoratius del primer centenari de l’Institut d’Estudis Catalans. El cicle consistirà en cinc sessions en les quals els diferents ponents presentaran el tema escollit i a continuació s’obrirà un debat entre les persones convidades. Les implicacions territorials de la mobilitat i les noves dimensions urbanes inclouen nous espais i nous temps virtuals. Aquests canvis es desenvolupen en els escenaris territorials i afecten àmbits i unitats de paisatges complexos. Aquestes noves realitats demanen canvis en els instruments de planificació i gestió.

Totes les sessions començaran a les set del vespre.
Informació recollida del tríptic informatiu.

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
14 de setembre de 2007
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat