Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 
 

"... el clima, l'orografia i la persistent humanització del territori s'han conjugat per crear, en el litoral català, alguns dels paisatges més atractius i prestigiosos del Mediterrani, paisatges que contenen valors extraordinaris d'índole patrimonial, ambiental i econòmica. No obstant això, l'avenç urbanitzador ha transformat de manera tan notable les nostres costes que alguns d'aquests valors poden veure's avui en un notable perill.

Davant aquesta situació, el Govern de la Generalitat de Catalunya ha aprovar el Pla director urbanístic del sistema costaner, amb l'objectiu d'assegurar la sostenibilitat ambiental, el patrimoni cultural i la viabilitat econòmica del litoral català."

[De les notes introductòries d'Oriol Nel·lo per a exposar les raons que justifiquen les necessitats del Pla i els objectius, mètodes i instruments dels quals es dota, així com els seus efectes pràctics
(pàg. 9)]

 

Oriol Nel·lo i Joan Llort (dirs.):
Pla Director Urbanístic del Sistema Costaner. Barcelona: Departament de Política Territorial i Obres Públiques; Generalitat de Catalunya, 2006; 382 pp.
ISBN 84-393-7192-6.
   
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
31 d'octubre de 2006
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat