Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
   

 

 

 

Acta del XI Premi Lluís Casassas i Simó per a estudiants

(Convocatòria 2005)

A la ciutat de Barcelona, el dia vint de març de dos mil sis, d’acord amb el que estableix la Convocatòria del Premi Lluís Casassas i Simó, es reuneix la Comissió designada per la Junta de Govern de la SOCIETAT CATALANA DE GEOGRAFIA per proposar l’adjudicació del Premi Lluís Casassas i Simó a un treball d’investigació sobre Geografia (2005), onzè any de la seva convocatòria.

La Comissió està formada pel Dr. Jesús Burgueño (president), professor de Geografia de la Universitat de Lleida, per la Sra. Montserrat Guerrero, tècnica responsable del Laboratori de Cartografia de la Universitat de Lleida i pel Sr. Juan Manuel Garcia, geògraf membre de la SCG i enginyer industrial.

Els membres de la Comissió, un cop exposades i debatudes totes les opinions, acorden proposar per unanimitat a la SOCIETAT CATALANA DE GEOGRAFIA, l’adjudicació del XI Premi Lluís Casassas i Simó per a estudiants (2005), al senyor Albert Llausàs i Pascual, pel seu treball Caracterització i anàlisi dels canvis paisatgístics de les closes a la Plana de l'Alt Empordà a una escala de detall per al període 1957-2001.

El dia i el lloc abans esmentats, la Comissió redacta i aprova aquesta acta, que és signada amb la conformitat de tots els seus membres.

 

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
29 d'abril de 2006
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat