Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

Seminaris del Departament
de Geografia Humana (UB)

Se celebraran, a les onze del matí, a la Sala de Juntes del Departament de Geografia Humana de la Universitat de Barcelona.
Les sessions assenyalades amb asterisc (*) s'anuncien en espanyol.
Directors: Carles Carreras Verdaguer (ccarreras@ub.edu) i Jordi Nofre Mateo (jordinofre@yahoo.es).
L'assistència és oberta a qualsevol persona interessada.

Informació recollida en el programa anunciador.

   

11 de maig. La primera residencializació a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. El cas del sistema Garraf-Ordal (*). Ponent: Carlos Vico Sánchez. Contraponents: Meritxell Puig Jódar i Clara Costas.

18 de maig. Identitat i processos d'urbanització a les metròpolis de Sao Paulo i Barcelona (*). Ponent: Carles Carreras Verdaguer. Contraponents: Gloria Alves i Gerardo Sánchez.

25 de maig. Entitats i processos a l'anàlisi espacial. Ponent: Elisabet Rosa Trias. Contraponents: Sergi Moreno Redón i Meritxell Puig Jódar.

1 de juny. Del sagrat i del profà. Significats religiosos en la ciutat contemporània (*). Ponent: Sergi Moreno Redón. Contraponents: Jordi Nofre Mateo i Carlos Vico Sánchez.

7 de juny. Ciudat i identitats. Una aproximació conceptual (*). Ponent: Gerardo Sánchez Delgado. Contraponents: Carles Carreras Verdaguer i Jordi Nofre.

8 de juny. Geografies invisibles? Mil i unes Barcelones nocturnes. Ponent: Jordi Nofre Mateo. Contraponent: Lluís Frago Clols.

10 de juny. L'accés a l'habitatge: un dret? Ponent: Clara Costas. Contraponents: Carlos Vico Sánchez, Jordi Nofre Mateo.

14 de juny. La fotografia com a tècnica d'anàlisi geogràfica. Els marges urbans de Barcelona. Ponent: Lluís Frago Clols. Contraponent: Carles Carreras Verdaguer.

16 de juny. Patrimoni històric industrial i reconversió d'àrees centrals urbanes al Baix Llobregat. Ponent: Meritxell Puig Jodar Contraponents: Lluís Frago Clols, Gerardo Sánchez Delgado.

20, 21, 22, 23 de juny. Seminari Internacional sobre processos d'urbanització a les ciutats de Sao Paulo i Barcelona.

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
17 de maig de 2005
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat