Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
 

Ens plau comunicar que la Societat Catalana d'Ordenació del Territori (SCOT) ha atorgat el IV Premi Catalunya d'Urbanisme, inclòs en el LXXIV Cartell de premis Sant Jordi 2005, al professor i consoci Manuel de Solà-Morales i Rubió com a coordinador general del Pla d’ordenació urbanística municipal de Terrassa, considerat com el millor planejament territorial o urbanístic aprovat en els dos darrers anys en l'àmbit del territori català. Així mateix, aquest premi és extensiu a l'Ajuntament de Terrassa en la persona del seu alcalde, el Sr. Pere Navarro i Morera. L'objectiu del premi és reconèixer i estimular els esforços dels tècnics i de l'Administració en la millora de l'urbanisme i de l'ordenació del territori de Catalunya.

La Ponència del Premi era formada pels senyors Àlex Tarroja, Joan Llort, Ricard Pié, Josep Ma. Llop, Francesc Santacana i Emili Donato.

 
Informació recollida en el WEB de l'IEC

 

El Dr. Solà-Morales saluda la presidència de l'acte de Sant Jordi 2005 a l'IEC.
En segon terme, Alexandre Tarroja lliura el premi paral·lel a l'Ajuntament de
Terrassa en nom de la Societat Catalana d'Ordenació del Territori.

   
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
25 d'abril de 2005
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat