Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
 

Ens plau comunicar que l'Institut d'Estudis Catalans ha atorgat el Premi de Medi Ambient, inclòs en el LXXIV Cartell de premis Sant Jordi 2005, al professor i consoci Martí Boada i Juncà per la seva llarga i pregona dedicació a les tasques de recerca, difusió i educació ambiental.

La Ponència del Premi era formada per Salvador Giner i de San Julián (president en funcions de l’IEC), Salvador Alegret i Sanromà (secretari general de l’IEC), Lluís Brunet Berch (president de la Fundació Caixa Sabadell), Joandomènec Ros i Aragonès (membre de la Secció de Ciències Biològiques) i Joan Vilà-Valentí (president de la Secció de Filosofia i Ciències Socials).

 
Informació recollida en el WEB de l'IEC

 

Martí Boada pronuncià unes paraules d'agraïment
en nom de tots els premiats per Sant Jordi 2005

   
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
25 d'abril de 2005
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat