Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
 

En data recent ha estat atorgada la Creu de Sant Jordi a Pilar Benejam consòcia nostra. La distinció enalteix ben justament la figura de la professora Benejam, referent bàsic de la didàctica de les ciències socials, de la geografia en especial, així com de la formació del professorat en el nostre país. Enhorabona!

 

 

 

 

Pilar Benejam en una fotografia de fa poc
publicada a la revista Presència [21.11.2004]

 

 


Aprofitem l'avinentesa per fer memòria dels socis distingits amb el guardó fins ara: Ramon Amigó, Bartomeu Barceló, Joan Becat, Antoni Bergós, Artur Bladé, Martí Boada, Oriol de Bolòs, Josep M. de Casacuberta, Pere Català, Jaume Codina, Ignasi Ma. Colomer, Francesc Gurri, Josep Iglésies, Francesc Masclans, Jordi Mir, Enric Moreu-Rey, Lluís Solé, Pere Verdaguer i Joan Vilà-Valentí.

   
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
24 de novembre de 2004
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat