Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
   

 

Vicenç Biete, membre de la Junta de Govern de la Societat, va lliurar el premi a Marc Bigas (a dalt) i l'accèssit a Daniel Paül (a sota) en el transcurs de l'acte institucional de Sant Jordi a l'IEC.

 

 

 

Acta del IX Premi Lluís Casassas i Simó per a estudiants

(Convocatòria 2003-2004)

A la ciutat de Barcelona, el dia setze de març de dos mil quatre, d’acord amb el que estableix la Convocatòria del Premi Lluís Casassas i Simó, es reuneix la Comissió designada per la Junta de Govern de la SOCIETAT CATALANA DE GEOGRAFIA per proposar l’adjudicació del Premi Lluís Casassas i Simó a un treball d’investigació sobre Geografia, novè any de la seva convocatòria.

La Comissió està formada pel Dr. Joan Tort i Donada (president), professor de Geografia de la Universitat de Barcelona, la Dra. Mireia Baylina i Ferré, professora de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona, i el Dr. Rafel Llussà i Torra , professor de Geografia de la Universitat de Girona.

Els membres de la Comissió, un cop exposades i debatudes totes les opinions, acorden proposar per unanimitat a la SOCIETAT CATALANA DE GEOGRAFIA, l’adjudicació del IX Premi Lluís Casassas i Simó per a estudiants, al senyor Marc Bigas i Bau, pel seu treball Transformacions territorials a Sant Julià de Vilatorta (Osona) els segles XIX i XX. Així mateix, es proposa la concessió d’un accèssit al senyor Daniel Paül i Agustí, pel seu treball L’ús del càlcul de clúster en l’estudi de variables demogràfiques. Un cas pràctic: Espanya 1940 - 1981”

El dia i el lloc abans esmentats, la Comissió redacta i aprova aquesta acta, que és signada amb la conformitat de tots els seus membres.

 

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
29 d'abril de 2004
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat