Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

La secció de Geografia i Ciències Naturals i la Comissió per la Protecció de la Natura del Centre Excursionista de Catalunya (CEC) organitzen el cicle de conferències Els boscos de Catalunya : l'aprofitament forestal dels nostres boscos amb el patrocini de la Conselleria de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Territori i Paisatge. El programa també inclou una visita guiada.

Les conferències se celebraran a la Sala d'Actes del Centre Excursionista de Catalunya, a partir de dos quarts de vuit del vespre.

 

Dimecres 5 de novembre
Conferència: Recerca forestal: Com s'estudia un bosc. A càrrec de Francesc Xavier Ballabriga i Cases, president del Centre Tecnologic Forestal de Catalunya.

Dissabte 8 de novembre
Excursió visita a la serra de Collserola. Invasió d'espècies foranes. Acompanyats per Joan Carles Guix i Cortès, doctor en zoologia per la Universitat de Barcelona.

Dimecres 12 de novembre
Conferència: Els usos socials del bosc: La gestió d'espais protegits forestals. A càrrec de Xavier Mateu i Llevadot, director gerent del Centre de la Propietat Forestal.

Dimecres 3 de desembre
Conferència: Processos de degradació natural del bosc: Plagues, malalties i fisiopotigs. A càrrec de Josep M. Vives i de Quadras, enginyer agrònom, cap del Servei de Sanitat Vegetal de la Generalitat de Catalunya.

Dimecres 10 de desembre
Debat: Quin model de boscos volem per al futur? Moderat per Pere Riera, professor a la Universitat Autònoma de Barcelona, director del programa MEDFOREX.

 

[Informació recollida del butlletí del CEC (novembre 2003). Fotografies d'd’Ernest Costa de la portada del llibre de J. Tort i P. Tobaruela: L'home i el territori, Barcelona: Rafael Dalmau Editor, 1999.]

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
3 de novembre de 2003
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat