Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 

La imminent posada en funcionament de la línia Madrid - Lleida del TAV materialitza l'arribada d'aquesta nova infraestructura del transport a Catalunya i convida a analitzar el seu impacte d'una forma previsora a les ciutats catalanes que formaran part de la xarxa de l'alta velocitat ferroviaria.

[Els objectius del curs són] analitzar les transformacions territorials, econòmiques i socials de la implantació de la xarxa de Trens d'Alta Velocitat (TAV) europea, especialment a les ciutats-nodes mitjanes d'aquesta xarxa. S'estudiarà com aquesta nova infraestructura pot ocasionar una remodelació de les dinàmiques territorials i del paper que fins ara han desenvolupat les ciutats mitjanes.

 
 
Universitat de Girona
La Universitat a l'Estiu
 
 
 
 
Curs 28041
El Tren d'Alta Velocitat (TAV)
i les ciutats

 
 
 
 
Figueres
del 16 al 18 de juliol de 2003

[El curs és especialment indicat per a] aquelles persones vinculades o interessades en l'estudi i la planificació territorial i urbanística. Això inclou estudiants de Geografia, Arquitectura, Ciències Ambientals i enginyeries diverses, tècnics de les administracions, professionals del sector del transport, la planificació i l'urbanisme i el públic en general.

Professorat: Ricard Pié i Ninot (Arquitecte-urbanista de la UPC), Josep Maria Vilanova (Arquitecte-urbanísta de la UPC), Josep Ma. Llop (Arquitecte-cap dels Serveis Urbanístics i de Medi Ambient de l'Ajuntament de Lleida) i Carme Bellet (geògraf-UdL).

 

 

La durada del curs és de 30 hores i tindrà lloc al Centre de Formació Joaquim Xirau a Figueres.

L'import de la matrícula és de 120 €. El termini d'inscripció encara és obert. Demaneu més informació a la Fundació Universitat de Girona info.fundacio@udg.es.

[Textos i imatge recollits del tríptic anunciador del curs]

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
19 de juny de 2003
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat