Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
 

VERGÉS i FERNÁNDEZ, Robert (a cura de) (2002) : Infraestructures de transport i territori. Barcelona : Diputació de Barcelona i Societat Catalana d'Ordenació del Territori (Col. Lectures Temàtiques del Territori, 1); 117 pp. ISBN 84-7794-853-4.
 

Ha sortit el primer llibre de la col·lecció Lectures Temàtiques del Territori, una iniciativa de l'Àrea de Cooperació de la Diputació de Barcelona en col·laboració amb la Societat Catalana d'Ordenació del Territori, SCOT, que preten recollir aportacions rellevants i idees innovadores relatives a les dinàmiques i l'ordenació del territori. A les comissions de direcció i tècnica de la col.lecció participen Ma. Eugènia Andreu, Carles Anglada, Jordi Cañas, Ricard Pié, Rafel Pujol, Robert Vergés i Alexandre Tarroja.

El primer volum, titulat Infraestructures de transport i territori, recull diversos articles referents a l'organització de les xarxes de transport: els hubs i la implantació de sistemes de correspondències òptimes en els ferrocarrils; la coordinació entre el ferrocarril d'alta velocitat i la resta de mitjans de transport; i l'organització del sistema de transport a Estocolm. L'edició ha anat a cura de Robert Vergés i Fernàndez, enginyer de camins, canals i ports.

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
29 de setembre de 2002
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat