Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
 

El quart col·loqui internacional de Geocrítica tindrà lloc a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona els dies del 27 al 30 de maig de 2002. El col·loqui preten estimular un debat interdisciplinar sobre el treball en totes les seves dimensions a un nivell acadèmic de seminari de postgrau.

Els temes de discusió seran: l'estudi del treball des de la geografia i d'altres disciplines socials; el treball en una perspectiva històrica; treball i ocupació; treball i excedent econòmic; treball i control social; el treball a la ciutat; el treball a l'espai rural; treball i gènere; la pluriactivitat a les societats urbanes; taylorisme i fordisme; canvis recents en el mercat de treball en les societats desenvolupades; treball i noves tecnologies; tipologia de treball especialitzat: el treball industrial; tipologia de treball especialitzat: el treball en el sector serveis; el treball i el temps: els horaris laborals; jaciments d'ocupació; polítiques d'ocupació; sindicalisme i modalitats de treball; treball i moviments migratoris; la higiene del treball; la dimensió jurídica del treball; l'educació per al treball en un món canviant; treball i vida quotidiana; treball i oci; el treball en la literatura i l'art.

L'assistència és lliure i gratuïta. Les persones que desitgin obtenir un certificat hauran d'inscriure's en la Secretaria del Departament de Geografia Humana o per correu electrònic bo i facilitant les dades personals i acadèmiques.

La direcció del col·loqui és a càrrec d'Horacio Capel i de Joan-Eugeni Sánchez, i la coordinació de Rafael Alcaide González i de Miriam H. Zaar.

La comissió organitzadora és formada per Toni Algaba, Mikel Aramburu, Mercedes Arroyo, Antonio Buj, Antonio Carlos Campos, Vicente Casals, Jeffer Chaparro, Maria Aparecida P. da Fonseca, Liliana Fracasso, Hugo Gaggiotti, Cristina Hevilla, María José Larraín, Alícia Laurín Quintero, Marc Lloret, Joan Ràfols Casamada, Jorge Sánchez, Cristiane A. Santos, Vanda Ueda, i Perla Zusman.

 

El comitè assesor és format per: Georges Benko, Université Panthéon-Sorbonne; Antonio Miguel Bernal, Universidad de Sevilla; Rodolfo Bertoncello, Universidad de Buenos Aires; Albert Carreras, Universitat Pompeu Fabra; Aron Cohen, Universidad de Granada; Giacomo Corna-Pellegrini, Universita degli Studi di Milano; Claudio Esteva Fabregat, Universitat de Barcelona; Maria Dolores García-Ramón, Universitat Autònoma de Barcelona; Rodrigo Hidalgo, Universidad Católica de Chile; Diana Marre, Universitat de Barcelona; Emilio Martínez, Universidad de Alicante; Ricardo Méndez, Universidad Complutense de Madrid; Faustino Miguélez, Universitat Autònoma de Barcelona; José Manuel Naredo, Universidad Politécnica de Madrid; Héctor Mendoza, UNAM, México; Graciela Sarrible, Universitat de Barcelona; Paulo Rodrigues Soares, Universidade Federal do Rio Grande do Sul; Dirce Suertegaray, Universidade Federal do Rio Grande do Sul; Ascensión Solé, Magistratura Social de Barcelona; Mercedes Tatjer, Universitat de Barcelona; Antonio Thomas Jr., UNESP/ Presidente Prudente.

L'organització compta amb el recolzament del Departament de Geografia Humana de la Universitat de Barcelona i del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
21 de maig de 2002
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat