Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
 

 

Ahir mateix, 24 d'abril de 2002, es varen fer públics els veredictes dels Premis convocats l'any passat per l'Institut d'Estudis Catalans. D'entre els guanyadors en destaquem dos per la seva relació amb els estudis geogràfics. Rebin també la nostra enhorabona!

 

 

El professor Jaume Font, de la Universitat de Barcelona, ha obtingut el Premi Prat de la Riba pel treball titulat La formació de les xarxes de transport a Catalunya 1761-1935. La ponència del premi la integraven: Manuel Castellet, president de l’IEC, Carles Miralles, secretari general de l’IEC, Joan Vilà-Valentí, Josep M. Casasús i Gurí i Carlota Solé i Puig, membres de la Secció de Filosofia i Ciències Socials

El professor Onofre Rullan, de la Universitat de les Illes Balears, ha obtingut el Premi Lluís Solé i Sabarís de Geografia pel treball titulat La construcció territorial de Mallorca. En aquest cas, la ponència dictaminadora estava formada per Joan Becat i Rajaut, Enric Lluch i Martín i Joan Vilà-Valentí, membres de la Secció de Filosofia i Ciències Socials.

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
25 d'abril de 2002
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat