Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània
A · B · C · D · E · F · G · H · I · J · K · L · M · N · O · P · Q · R · S · T · U · V · W · X · Y · Z
de Socis i de Sòcies;  de Col·laboradors i
de Col·laboradores;   la Junta de Govern
 
 

 

Originari del Camp de Tarragona, va passar la seva infantesa i adolescència fora de Catalunya per motius familiars. En tornar, va cursar exitosament tres llicenciatures --ciències químiques, ciències exactes i farmàcia-- a la Universitat de Barcelona. Les seves activitats professionals es mogueren sempre dins el domini de la química i, en particular, en el de l'anàlisi de les macromolècules del cautxú. Fora d'aquesta temàtica de la qual fou un especialista prou reconegut, va col·laborar activament i altruista en diversos projectes científics de la Barcelona de la postguerra.

 

 

[...més semblances]

 

 

 
Àngel Morell i Pujals
 Vila-seca de Solcina 1916 - Barcelona 1989

Aportacions

 

Acompanyava sovint Pius Font i Quer, del qual es considerava deixeble, en les seves campanyes de herborització juntament amb Oriol de Bolòs. Va fer costat a Jaume Febrer i Eduard Fontserè en l'edició del catàleg d'estats del temps promogut per la Comissió Internacional per a l'Estudi dels Núvols. Aquestes i d'altres activitats, així com una ferma voluntat de servei al país, el varen portar a adherir-se a diverses societats filials de l'Institut d'Estudis Catalans, entre les quals la Societat Catalana de Geografia.

[Pau Alegre; en base a notícies facilitades per la Sra. Núria Fina, vídua Morell]

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
15 d'octubre de 2006
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxix
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat