Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània
  de Socis i de S˛cies · de ColĚlaboradors i de
A · B · C · D · E · F · G · H · I · J · K · L · M · N · O · P · Q · R · S · T · U · V · W · X · Y · Z  
ColĚlaboradores · la Junta · Semblances

 

 

 
 
    Aportacions:
2001   Va intervenir en el seminari de Turisme rural i desenvolupament local a Catalunya sobre el tema: "L'oferta de turisme rural a la Catalunya del segle XXI. Antecedents, situaciˇ actual i reptes de futur". La resta de les sessions del seminari varen anar a cÓrrec de Marta PallarŔs i Blanch i Montserrat Ferrer.
    Va intervenir en el seminari de Turisme rural i desenvolupament local a Catalunya sobre el tema: "La gestiˇ del turisme rural en l'Ómbit provincial: el Programa Barcelona Agroturisme Total". La resta de les sessions del seminari varen anar a cÓrrec de Marta PallarŔs i Blanch i Montserrat Ferrer.
1996   "Dona i reestructuraciˇ a les Órees rurals: el cas de l'agroturisme a les comarques del SolsonŔs, el Bages i el BerguedÓ", publicat a Treballs de la SCdG, 42.
1995   Va obtenir el Premi LluÝs Casassas i Simˇ amb el treball titulat: "Dona i reestructuraciˇ a les Órees rurals: el cas de l'agroturisme a les comarques del SolsonŔs, el Bages i el BerguedÓ".
 
  Alba CaballÚ i Rivera
 
  Antiga s˛cia
  l'Ómbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
24 de gener de 2011
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrÚs.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat